Philips HTL3140B

Wil je een top geluid uit jouw televisie maar heb je geen plaats voor een home cinema systeem en wil je ook niet aan de slag om overal kabels te trekken?

Dan is een soundbar echt de oplossing voor jou, de geluidskwaliteit is bij sommige soundbars echt geweldig, natuurlijk halen de meesten het niet bij een dolby surround systeem (uitzonderingen daar gelaten).

Philips HTL3140B

De Philips HTL3140B heeft een prachtig design en zal zeker niet misstaan in jouw kamer, het is een heel stijlvolle soundbar maar heeft toch een modern en strak design.

Ook de subwoofer is geen grote robuuste kast die je bijna nergens kwijt kunt maar een mooie compacte box die ook nog eens draadloos is zodat je deze eenvoudig kunt plaatsen waar je maar wilt.

Philips HTL3140B

Aansluiten

Het aansluiten van de Philips HTL3140B op je televisie kan op verschillende manieren, iets wat bij de meeste soundbars niet kan.

De Philips HTL3140B kun je aansluiten via HDMI (ARC), mits jouw tv dit ondersteun natuurlijk, maar onze voorkeur gaat uit naar aansluiten via een digitale optische kabel, maar deze aansluiting wil nog wel eens ontbreken op de wat oudere televisies.

Philips HTL3140BDe aansluiting die meestal wel voorhanden op de wat oudere tv’s is een coaxiale aansluiting ook deze aansluiting geeft een goede geluidskwaliteit.

Heeft jouw televisie geen van bovenstaande aansluitingen dan kun je deze soundbar ook aansluiten via een analoge audio kabel echter is dan de geluidskwaliteit wel wat minder.

Aansluiten is dus heel eenvoudig kies de aansluiting en met 1 kabeltje is de klus geklaard, de subwoofer is draadloos en zou in principe direct moeten werken, is dat niet het geval dan is het een kwestie van 1 knopje indrukken en de koppeling wordt tot stand gebracht.

Kortom aansluiten is een fluitje van een cent en echt iedereen kan dit.

Afstandsbediening

De afstandsbediening is een standaard afstandsbeding, je kunt er dus geen andere apparaten eraan koppelen.

Wel kun je er elke functie die de soundbar heeft ermee bedienen, zo kun je afzonderlijk de hoge en lage tonen instellen, ook kun je de surround aan of uit zetten en de bluetooth in schakelen.

Geluidskwaliteit

De Philips HTL3140B geeft een prachtig helder geluid, zowel de hoge als de lage tonen kun je apart van elkaar regelen zodat je de soundbar naar je eigen voorkeur kunt instellen.

Echter, moet er wel even gezegd worden dat deze soundbar niet echt geschikt is voor grote ruimtes, maar heb je een kleine tot middelgrote kamer dan is de geluidskwaliteit echt prima.

Eindoordeel

Ben je opzoek naar een goede soundbar maar wil je niet al te veel geld uitgeven dan is de Philips HTL3140B een prima soundbar, hij heeft een mooi helder geluid en heeft als voordeel dat je de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar kunt instellen.

De subwoofer is draadloos en kun je plaatsen waar je zelf maar wilt, ook geeft de subwoofer een mooie diepe bass, een prima soundbar voor de kleine tot middel grote ruimtes.

Wil je hem gebruiken in een grote kamer dan is het aan te raden om voor een andere soundbar te kiezen, het geluid van deze soundbar zal nl. wegvallen in de grote ruimte.

De Philips HTL3140B is dus een prima soundbar voor zijn prijs en je zult er absoluut geen spijt van krijgen als je voor deze soundbar kiest.

Plus- en minpunten

pluspunt Mooi helder geluid
pluspunt 4 Verschillende aansluit mogelijkheden
pluspunt Draadloze subwoofer voor diepere bass
pluspunt Hoge en lage tonen afzonderlijk regelbaar
minpunt Niet geschikt voor wat grotere ruimtes

Philips HTL3140B kopen?

Helaas is deze soundbar nier meer leverbaar!
Kijk in onze Soundbarshop naar andere soundbars er zit er vast een voor jou tussen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: