Philips Fidelio B5

philips fidelio b5

De Philips Fidelio B5 soundbar is een geweldige oplossing voor als het geluid van jou platte TV je tegenvalt en je op zoek bent naar een betaalbare oplossing hiervoor.

De Philips Fidelio B5 is eigenlijk het meest geschikt voor de wat grotere televisies 55 inch of groter, dit omdat de soundbar met zijn 103,4 cm nogal aan de grote kant is maar onder een 47 inch zal hij ook zeker niet misstaan, heb je een kleinere TV dan raad is je deze soundbar niet aan.

Niet dat hij dan niet goed werkt, maar het lijkt niet echt mooi als de soundbar veel groter is dan de TV. » Lees meer

Bose Solo 5

Bose Solo 5

Ben je op zoek naar een soundbar voor niet al te veel geld dan zal de Bose Solo 5 je versteld doen staan. Ondanks dat er bij deze soundbar geen subwoofer zit heeft hij toch voldoende bass en ook de hoge tonen zijn prima.

Natuurlijk zal het je niet verwonderen dat je geen mooie diepe bass moet verwachten zoals bij soundbars met een externe subwoofer maar om gewoon naar de televisie te kijken voldoet hij prima. » Lees meer

Samsung HW-J550

samsung HW-J550

Als je op zoek bent naar een goede maar een niet te dure soundbar dan is de Samsung HW-J550 een prima keus. Deze soundbar is ideaal voor iedereen die op zoek is naar goede geluidskwaliteit voor zijn televisie, deze soundbar is met zijn 320 Watt een geweldig apparaat.

Lees hieronder verder voor een Samsung HW-J550 review om te kijken of deze soundbar ook iets voor jou is, we proberen om al jou vragen hieronder te beantwoorden.
» Lees meer

Sonos Playbar

sonos surrouns systeem

Tegenwoordig worden de televisies steeds dunner, die ziet er natuurlijk heel mooi uit, maar het heeft ook één groot nadeel dat is het geluid. Hoewel door de moderne technologie de kleine speakers wel veel geluid geven, houdt de kwaliteit niet over, de Sonos Playbar is hiervoor de oplossing.

Voor een goede geluidskwaliteit is een klankkast om de speakers nodig, maar daarvoor is in de moderne televisies geen plaats, de Sonos Playbar heeft dit wel en is dan ook een prima oplossing voor het geluid van jouw televisie.

» Lees meer